Eerste communicanten

EERSTE COMMUNICANTEN 14 MEI 2017

Lisa van Alphen, Ruben van Berlo, Jeske van den Brand, Lynn van Dinther, Niels van Dinther, Sven van Dinther, Thom van Dinther, Marlin van den Elzen, Pim van Erp, Tess van Grinsven, Evi van Heesch, Thijs Hermse, Maud van Hoeij, Sjors Holsheimer, Koen Jagers, Thijs Ketelaars, Sophie Koenen, Jaimy Lautenschlager, Stan Lepoutre, Ties de Man, Sam Nederkoorn, Bastiaan Olesch, Danique van Poppel, Linde van Rooij, Luuk Rovers, Bart Savelkouls, Lynn Savelkouls, Willem van Schijndel, Janick Schuurmans, Stein Schuurmans, Jesper Vermeulen, Amber van de Wouw.

-

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EERSTE COMMUNICANTEN mei 2016

Pastoor David van Dijk.
Achterste rij v.l.n.r.: Laura van den Berg, Indy Bekkers, Tess Welten, Mare van Nistelrooy, Zoë Vogels, Vera van Uden, Isa van Wanrooij, Jessika Reid, Hannah Koenen, Donna van Wanrooij, Sophie van Lent, Iris Versteegen, Joyce van Erp, Marit van Wanrooij, Fenna van der Doelen
Voorste rij v.l.n.r.: Rens van de Wouw, Mike Plaisier, Tygo Jansen, Tjeu van Dinther, Sander van Dinther, Ruben van Lieshout, Thijmen van de Haterd, Mart Romme, Bai Lang van Gaal, Jochem van de Ven, Rick van Boekel, Guus van Wanrooij, Thijs van de Ven.

COMMUNICANTEN 31 mei 2015

foto; Els Korsten. www.elskorstenfotografie.nl

Achterste rij, v.l.n.r.: Lola, Emma, Anouk, Roos, Meike, Elin, Veerle, Danique, Amor, Britt, Djanique. Middelste rij v.l.n.r.: Britt, Fien, Indra, Kaat, Mirthe, Lotte, Evie, Fenna, Fenna. Voorste rij v.l.n.r.: Senna, Stijn, Tein, Sill, Sven, Levi, Tygo, Jan, Kaj

Communicanten 2015